Manisa Alaşehir’de Altyapı Sorunu 30 Yıl Sonra Çözüldü

Manisa Alaşehir’de Altyapı Sorunu 30 Yıl Sonra Çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, Piyadeler Mahallesi'nde 30 Yıllık Altyapı Sorununa Son Veriyor

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Piyadeler Mahallesi'nde 2 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı projesi hayata geçirildi. Yıllardır kötü koku, sivrisinek ve haşere sorunlarıyla mücadele eden 2 bin 600 vatandaşın yaşadığı mahalle, yeni altyapı hattıyla sağlıklı bir çevreye kavuşacak.

Yıllardır Süren Altyapı Sorunu Çözülüyor

MASKİ Alaşehir Şefi Gökhan Bayram, projenin Alaşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirildiğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi şantiyesinde üretilen büzlerin kullanıldığı 2 kilometrelik kolektör hattı inşaatının başladığını açıkladı. Bayram, tamamlandığında mahalle sakinlerinin daha sağlıklı bir yaşam alanına sahip olacaklarını vurguladı.

Mahalle Muhtarı ve Sakinleri Memnuniyetlerini Dile Getirdi

Piyadeler Mahalle Muhtarı İsa Bilgiç, uzun yıllardır çözülemeyen altyapı sorununun giderilmesiyle mahalle halkının rahat bir nefes alacağını ifade etti. Mahalle sakinleri de yapılan hizmetten dolayı Başkan Besim Dutlulu ve Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'na teşekkürlerini iletti. İsmail Osman, Ali Kaya ve diğer mahalle sakinleri, artık dışarıda vakit geçirebilecekleri sağlıklı bir ortama kavuştukları için mutluluklarını dile getirdi.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Piyadeler Mahallesi, uzun yıllardır çektiği altyapı sorunundan kurtularak temiz ve sağlıklı bir çevreye kavuşacak.

Önceki Haber Türkiye, 2026'da uzayın merkezi olacak.
Sonraki Haber Alanya Aşevi, Günde İki Öğün Sıcak Yemek İhtiyaç Sahiplerine Sunuyor
Benzer Haberler
Rastgele Oku