Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suikast Mağduru Sinan Ateş'in Eşi ile Buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suikast Mağduru Sinan Ateş'in Eşi ile Buluşacak

İletişim Başkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki günlerde Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek. 

Ayşe Ateş'in Açıklamaları

Ayşe Ateş, 10 gün önce Cumhurbaşkanlığı tarafından arandığını ve Erdoğan'ın kendisiyle görüşeceğinin söylendiğini belirtti. Ancak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı "Bunların sırtını sıvazlamayın" çağrısının ardından görüşmenin iptal olduğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüşme Planı

İletişim Başkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki birkaç gün içinde Ayşe Ateş ile görüşerek suikast soruşturmasıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunacağını açıkladı.

Özgür Özel ile Görüşme

Ayşe Ateş, bugün CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Özgür Özel ile yarım saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Ateş, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın kendisini arayarak Erdoğan'ın geçen hafta içinde görüşeceğini söylediğini, ancak görüşmenin gerçekleşmediğini ifade etti. Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamaların, Cumhurbaşkanı ile yapacağı görüşmeyi etkilediğini düşündüğünü belirtti.

Ayşe Ateş'in Teşekkürü ve Değerlendirmesi

Ayşe Ateş, Özel'le yaptığı görüşmeye ilişkin olarak "Kendisini mahkemeye davet ettim, geleceğini söyledi. Sinan hayattayken Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu hakkında ağır söylemleri olmasına rağmen bize sahip çıktılar. Çok teşekkür ediyorum. Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu. Bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettik" şeklinde konuştu.

Bu gelişmelerin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ayşe Ateş'in görüşmesi merakla bekleniyor.

Önceki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmzasıyla 5 İsim Görevden Alındı: Salih Tanrıkulu Yeni DDK Başkanı
Sonraki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Yıl Sonra CHP'ye Ziyaret: Özel ile Buluşma Bugün Gerçekleşiyor
Benzer Haberler