Yazar ve Kişişel Gelişim Eğitmeni Sevgi Keleş: Pozitif Enerji Adına Yapılan En Büyük Yanılgı Nedir?

Yazar ve Kişişel Gelişim Eğitmeni Sevgi Keleş: Pozitif Enerji Adına Yapılan En Büyük Yanılgı Nedir?

Kişisel gelişim alanında vermiş olduğu seminerler kadar yazdığı kitaplarla da adından sıkça söz ettiren yazar ve Kişisel Gelişim Dersleri Eğitmeni Sevgi Keleş, yurt içinde ve yurt dışında seminerlerle Türkiye’de üniversite akreditasyonuna bağlı olarak eğitmen ünvanıyla çalışmaktadır.


Global Glow Master Trainer” Ünvanına Sahip
Kendisini “şifacı” ilan eden ya da kişilerin ruhsal ve fiziksel sorunlarını çözme iddiasıyla ortaya çıkan, bilimsel temelden uzak yaklaşımlara dikkat çeken Keleş, danışan mahremiyetinin korunması, etik sınırların gözetilmesi ve kişisel gelişim alanında güvenin yeniden inşa edilmesi gerektiğini belirtiyor.

Uluslararası geçerliliğe sahip “Global Glow Master Trainer” ünvanına sahip olan Keleş, Türkiye’de bu belgeyi alan ilk isim olmanın getirdiği bilinçle; yalnızca bireysel değil, alanın bütününe ilham veren bir duruş sergiliyor. 

Glow yaklaşımını “bir stil değil, bir bilinç” olarak tanımlayan Keleş, etik farkındalığın kişisel gelişim kadar önemli olduğunu ve her uzmanın kendi sınırlarını bilmesi gerektiğini söylüyor. Yürüttüğü Glow alanındaki çalışmalar, bireysel dönüşümün ötesine geçerek, profesyonel duruş ve uluslararası etik ilkelerin altını çiziyor.

Önceki Haber İspanya’nın en büyük ve köklü üniversitesi Türkiye Çalışmaları Kürsüsü kuruyor.
Benzer Haberler