İstanbul’da İmamoğlu afişleri sökülüyor!

İstanbul’da İmamoğlu afişleri sökülüyor!

İstanbul’un Levent semtinde çekilen görüntüler gündem yarattı. Gazeteci Altan Sancar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ait afişlerin polis gözetiminde kaldırıldığı anlar kameralara yansıdı.

Savcılıktan “Yasak” Talimatı

Olayın arka planında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın geçtiğimiz haftalarda İstanbul Emniyeti’ne gönderdiği yazı yer alıyor. Talimat kapsamında aralarında Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu altı belediye başkanına ait afiş ve pankartların şehir genelinde kaldırılması istendi.

Bu kapsamda İBB’ye ait metro, metrobüs, otobüs, vapur ve istasyonlarda İmamoğlu’nun fotoğraf, video ve sesli içeriklerinin kullanılmasına da yasak getirildi.

Kritik Görüntü Levent’ten Geldi

Altan Sancar’ın sosyal medyada yayınladığı görüntülerde, polis nezaretinde belediye ekiplerinin afişleri söktüğüaçıkça görülüyor.

Önceki Haber Sözcü TV'ye RTÜK'ten 10 günlük ekran karartma cezası için tarih belli oldu
Sonraki Haber İmamoğlu'nun eski ortağı itirafçı oldu: Etkin pişmanlıkla ev hapsine çıktı!
Benzer Haberler